Австрия Арестуваха международен терорист преминал през България

0


Когато говорят от Българското опълчение трябва да се слуша внимателно !
Aрестуваха легендарен наемен убиец
35-годишният мъж е заподозрян за убийството на най-малко 70 души

Австрийската криминална полиция е арестува при съвместна операция с Унгария пакистански гражданин с международна заповед за арест, обвиняван за убийството на 70 души, съобщи ТАСС.
„Трийсет и пет годишният мъж се е опитал да проникне по незаконен начин на територията на Австрия. Издирван е от пакистанските власти и е заподозрян за убийството на около 70 души. Местната полиция го смята за наемен убиец номер едно в Пакистан“, съобщават от Виена.

Лицето е арестувано след работа с информатори, помагащи на европейски служби да разкриват каналджии на мигранти. Мъжът първоначално бил забелязан в селски район на територията на Унгария, където участвал в организирането на каналджийска дейност.

Преди да бъде арестуван, той се бил скрил сред голяма група нелегални мигранти. В момента се разглежда въпросът за екстрадирането му в Пакистан.
Източник: факти.бг

От Българското опълчение и Войнски съюз „Васил Левски“ от години алармират, че през нашите граници минават опасни терористи и джихадисти! Не един военен експерт заявява това по телевизията !
Анализатори и експерти по сигурността говорят за Балканският път и че през България минават терористи и всякакви радикални елементи, но нашето правителство нехае някак си удобно в услуга на престъпността!
Един ден ще платим скъпо и прескъпо за корумпираните политици, които са в една престъпна група с трафикантите и търговците на смърт !

Но за жалост цената ще се плаща от нашите деца, защото на продажните политици децата са им в чужбина !

Loading...

Информацията достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.