Андреа за своя прадядо Тодор Живков

0

Андреа за своя прадядо Тодор Живков


Евгения Живкова и нейната дъщеря Андреа си спомнят за Тодор Живков „Всеки може да стане жертва на отвличане. Човек винаги предприема някакви мерки за сигурността си. Естествено, че съм се страхувала за децата си“.

Това заяви внучката на Тодор Живков – Евгения, пред „Нова телевизия“. „Опитвам се да предпазя и двете си дъщери от политиката, но никога не се знае какви предложения могат да получат и да се изкушат“, обясни Живкова. „Докато учех в Англия, станах по-самостоятелна, чувствах се по-свободна“, разкри нейната дъщеря и правнучка на Тодор Живков – Андреа.Андреа  за своя прадядо Тодор Живков

Нейната сестра Людмила работи в чужбина във фирма за интериорен дизайн.
„Не си го спомням, но са ми разказвали, че когато е бил под домашен арест, аз съм посрещала гостите му“, разказва Андреа за своя прадядо Тодор Живков. „Хората ще осъзнаят, че това време ни е дало много неща“.

Така 22-годишното момиче коментира управлението на Живков. Тя каза още, че иска да се развива в България и се надява повече млади хора да постъпят като нея. „Ние сме бъдещето на България“, заяви правнучката на Тодор Живков.

„Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, но не мога да плащам цената за решения, взети по това време“, каза майка й – Евгения. Според нея хората разбират това.
Източник:Bulpress.info

А вие спомняте ли си какъв беше Тодор Живков ?

Днес за него говорят Внуци и правнуци и всички си спомняме с умиление за Тодор Живков !

И за животът по времето на социализма когато България беше Народна Република България !

Loading...

Лека му пръст и светла му памет !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.