БСП ще търси софийски Румен Радев за кмет на столицата

0

БСП ще търси софийски Румен Радев за кмет на столицата


БСП ще търси софийски Румен Радев за кмет на столицата
БСП ще търси непартийна кандидатура за кандидат за кмет на София. Лидерът Корнелия Нинова обяви преди ден старт на подготовката за местни избори 2019 на среща на ръководството на столичните социалисти с над 600 председатели на основни партийни организации на левицата в София.

Идеята за „софийски Румен Радев“ е лансирана пред актива от председателя на БСП-София Калоян Паргов, научи OFFNews от присъствали на форума. Отсега мислете за кандидат за кмет на София, е призовала Нинова.
„Апатията в БСП приключи. Предстои ни много работа, всички заедно да предложим на гражданите на столицата алтернативата, от която се нуждаят. БСП разполага с кадри и съвсем скоро ще ги представим пред обществото, е заявил Калоян Паргов на срещата.БСП ще търси софийски Румен Радев за кмет на столицата Марио Трайков , Калоян Паргов

Най-високият резултат в битката за кметския стол в столицата БСП постигна през 2003 г., когато кандидатът й – банкерът Стоян Александров, който не бе член на партията, изпревари синия лидер Надежда Михайлова и се изправи на балотаж срещу Стефан Софиянски.

Loading...

На 21 октомври БСП-София се събира на градска конференция. Форумът обаче щял да е по-скоро технически – за попълване на Градския съвет на партията и избор на нов шеф на контролната комисия.
Източник: OFFNews


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.