Бандата на Сорос у нас докара рак на жена, да се помолим за нея

0

Бандата на Сорос у нас докара рак на жена, да се помолим за нея


Соросоиди пребиха старица, докараха и рак!

Да се помолим за една жена Господ да и помогне !

История започва преди повече от година когато соросоиди пребиват жената на бензиностанция в Бургас !
От тогава насам жената е подложена на стрес и тормоз! Апел на Войнски Съюз „Васил Левски“ да се помолим за тази жена бе постнат в социалните мрежи !
Това е влиянието на БХК и на соросоидите – дела, тормоз и психологическо мачкане върху тази жена за да си промени показанията и това води до рак !
Обръщаме се към целият Български народ, които с каквото може да помогне и най-вече да се помоли всеки един от нас за да се спаси жената ! Така е в България, бият жена развяла Българското знаме, а спасителите и в съдът за дето са я спасили !

Но по-ужасното е, че жената съхне и вехне и се нуждае от чудо за да оцелее !
Чисто по човешки да се помолим за жената Господ Бог да я спаси, а ако някой има възможност или иска да помогне може да се свърже със страницата на

Кръв ми капе от сърцето, а душата се изпълва с ярост!

Тъжно е, когато с нашите майки и бащи държавата и системата освен ,че не се грижи за тях, а се опитва и умишленно да ги смачка и унищожи.Помните случката от миналата година(ОМВ Бургас), в която група възрастни старци бяха нападнати от побеснели украински националисти и български протестъри от „Платена мрежа”. Тогава нашите момчета ги защитиха и за това те днес са подсъдими.Но бедата е още по голяма. От ударите и стреса над които беше подложена възрастната женичка, тя от тогава има отключено злокачествено онкозаболяване. Това е то днес либералната демокрация и правовата ни държава, за която всякакви там соросоидни изчадия се борят и яростно защитават. Редовия българин е подложен на страшна тирания и дори вече даваме свидни жертви. Как и защо ние обикновенните граждани да вярваме на гнилата система, да се надяваме на справедливост, когато тези които нападаха и биха възрастните хора, днес същите те се изкараха жертви. Същите те днес искат чрез прокуратурата даже и кръвнина от 18 000 лева, че видите ли те не могли да доубият на място възрастните, не могли да направят терористичен акт върху рокерите от Нощните вълци,не могли да си заработят парите платени им от соросоидните фоднации. На нас обикновенните българи ни писна от тази несправедливост и все по често препрочитаме предсказанията на С.Сврюкова в които се казва:„Стълбове и въже ще има за всеки”.Не сме злобни по душа, но ножа е опрял до кокал и вече даваме свидни жертви.Видовден е близо!ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!П.П Ако някой има възможност да помогне финансово за организиране на достойна юридическа защита нека се свърже на посочените телефони. Момчетата жертваха своето бъдеще за да няма други подобни извратени побои над възрастни хора. Нека покажем, че българският народ може да бъде обединен, а не мършата в която те ежедневно се опитват да ни набият в съзнанието.0889595222 / 0882000977www.bnoshipka.org

Публикувахте от Новини – Войнски съюз "Васил Левски" и БНО ''Шипка'' в 2 ноември 2017 г.

Loading...

Войнски съюз ето ТУК! Да се помолим, молим Ви!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.