Бомба ли е паднала на Позитано?

0

Бомба ли е паднала на Позитано? Вижте какво се случва с Корнелия Нинова!


Два дни цветя и пожелания за Корнелия Нинова
От Позитано са се видели в чудо, че втори ден централата на БСП е залята буквално!

Пожелания за скорошно оздравяване, писма, поздравителни картички от посолства, кметства и общински съветници от цялата страна, от централите по места на БСП и от граждани, членове и симпатизанти!

Море от любов се изсипва на Позитано, телефони обаждания, мейли, смс-си и всяка минута от някъде пристига парченце от огромния пъзел народна любов !

Корнелия Нинова си почива след инцидента, а младите надежди на Позитано сортират букети цветя за Корнелия Нинова !
Вижте потвърждението и от позитано :Бомба ли е паднала на Позитано?

И такааа – цял ден приемаме обаждания, писма, мейли, цветя с пожелания за бързо възстановяване на Корнелия Нинова Корнелия Нинова . Посолства, кметове, общински съветници и много, много граждани днес изразяват загриженост, интересуват се и пожелават здраве. Вниманието за празник е много хубаво, но още по-трогващо е в такива моменти. Доброто още го има, да знаете:)

Loading...

Ние от bulpress.org публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.