Войнски съюз „Васил Левски“: Мигрантите се увеличават, а не намаляват + снимки

0

Войнски съюз „Васил Левски“: Мигрантите се увеличават, а не намаляват + снимки


От Войнски съюз опровергаха, че притокът на мигранти бил намалял От Войнски съюз опровергаха информацията тиражирана от БТВ, че притокът на мигранти е намалял !

Според последни данни – напротив увеличен е заради наближаващото влошаване на времето и все по-големи групи преминават през границата ни ! Последните снимки от вчера показват каква кочина е там !
След като никой не минава въпросът е кой е остави тези боклуци, кой ?
Отрядите на Българското опълчение, освен че патрулирал по границата ни събират информация и за чуждите разузнавателни централи, защото държавата ни отказва да съдейства !

След като се намерят телефони или документи се изпращат за анализ на службите занимаващи се с превенция и борба с тероризма !
Много често в телефоните им има информация, която е ключова за дадени терористични нападения или на базата на нея се предотвратява такива ! Според Българското опълчение има засилено движение по няколко направления по суша и по вода !

Това по вода се форсира и сега се извозват на лодки и малки риболовни кораби към Румъния като групите варират между 50 и 350 човека !
Службите знаят, правителството знае, но си затварят очите за това !
Не беше отдавна когато румънците стреляха и потопиха някой друга лодка във водите близо до Румъния и сега трафикантите ги разтоварват към Шабла и Тюленово !

Потокът на незакони мигранти не е спаднал, а напротив увеличен е !
БТВ по заповед на правителството, а и самият министър на отбраната заявиха, че имали информация, че потокът е намалял!
Не е вярно това !

Loading...

Иво Борисов : Ние от Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ сме длъжни да информираме обществото за това !
От Информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.