Десислава Радева: Аз съм открит човек. Любимият ми прякор е ”Генерал Деси”.

0

Десислава Радева: Аз съм открит човек. Любимият ми прякор е ”Генерал Деси”.

Десислава Радева!
Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, направи първата си медийна изява пред „Дарик Радио“.
Участието на Десислава Радева бе подкрепено със специален музикален избор от нейна страна – песен на Whitesnake, Pink Floyd и Deep Purple. Първата дама сподели, че има три големи любови и те са Дейвид Ковърдейл, Хавиер Бардем и Никълъс Кейдж. Освен че е любител на рок и класическата музика Радева разказа, че не се ограничава с това и е „всеядна“ и дори харесва Азис в определени ситуации.
Първата дама, както често медиите я наричат, каза, че тя е съпругата на президента, а не първа дама, тъй като в българската Конституция няма такава роля. Тя не разполага с бюджет, какъв то е случаят с първата дама на САЩ Мелания Тръмп, а „екстрите“, с които се ползва тази позиция у нас са кабинет в президентството и охрана от НСО. „Аз съм свободолюбив човек и това ми е непривично“, допълни Радева. Стресът, когато Румен Радев е бил избран за президент е бил много голям за нея.

„Животът ни много се промени, защото загубихме анонимността си. Много държах на това. Сега го няма това.“ Тя допълни, че усеща уединение само във вила „Калина“, но там пък за градски човек било твърде самотно. С президента са отишли там с котарака си Чарли и уредбата си, а по-късно са взели и лабрадор.

Според нея през последните години „България отвикна да има съпруга до президента. Една съпруга на президента просто довършва мъжа, иначе стои малко странно.“ От сватбения ден с Румен Радев, който беше преди около година, Десислава си спомня радостта и искрящите погледи. А първата си годишнина президентското семейство е отбелязало на романтична вечеря, доколкото това е възможно в присъствието на охраната от НСО, пошегува се Радева.

За хейтърските коментари, които я заливат, по повод облеклото ѝ, Радева каза, че няма как всички да бъдат удовлетворени и обясни, че след избирането на президента, се е запознала с доста книги по протокол.
Любимото ѝ прозвище, което се плод на социалните мрежи е „Генерал Деси“, Радева се пошегува, че след като Румен Радев е с две звезди, следва тя да е минимум с три. Радева коментира и слуховете, че е била секретарка на Слави Трифонов, като обясни, че е била на такава позиция за „Хъшове“ и „Каналето“, а не за самия Трифонов, с когото се познавали още от 1990 г.

Loading...

Тя даде висока оценка на качествата на Любен Дилов-син, от кого била научила много. Съпругата на президента сподели, че е била секретарка и на Румен Христов по времето, когато е бил министър на земеделието. Радева вече е стартирала собствена фондация, която се казва „Жива вода“ и има за цел да запази традициите и фолклора.
Източник: bgjournal.info


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.