Дмитрий Песков: Не участваме в кампанията на Ксения Собчак

0

Дмитрий Песков: Не участваме в кампанията на Ксения Собчак


Кремъл не участва в подготовката на кампанията на Ксения Собчак, която обяви, че ще се кандидатира за президент на Русия на и…

Кремъл не участва в подготовката на кампанията на Ксения Собчак, която обяви, че ще се кандидатира за президент на Русия на изборите през март догодина, заяви в Сочи прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Ксения Собчак е дъщеря на покойния популярен политик реформатор от 90-те години и бивш кмет на Санкт Петербург Анатолий Собчак, който е и един от политическите ментори на младия Владимир Путин.

Тя призова нейната кандидатура да се разглежда като вариант “против всички“.
Ксения Собчак заяви, че в рамките на избирателната кампания ще настоява за участие в изборите да бъдат допуснати опозиционерът Алексей Навални и други кандидати от либералната опозиция.
Източник: novini.dir.bg

Loading...

За Вас предава Информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.