Днес на брифинга в Москва въпросът към Мария Захарова!

0

Днес на брифинга в Москва въпросът към Мария Захарова!


Булпресс и Медиа Мост България запита госпожа Захарова днес по време на брифинга в Москва дали може да даде справка за последните 10 години кои български политици са посещавали Москва и за какво са награждавани от Русия и руски политически партии?
За какви заслуги?

Анзов от своя страна обеща да извади списъци на хора, които се грижат доброволно и чистят руските и съветски паметници за своя сметка, за да се видело дали ще се получи някакво съвпадение.
Също така Анзов от отбеляза пред руската говорителка Мария Захарова, че българската общност, интелигенция, работещи и учещи в Русия осъждат остро вандалския акт. Към тях се присъедини и българският футболен капитан Ивелин Попов, който играе в „Спартак Москва“. Враждуващи Фенове на ЦСКА София, Левски, Локомотив и Ботев Пловдив към които се присъедини и ФК „Пирин“ Благоевград остро осъждат оскверняването на Руските Паметници в България от Москва Борис Анзов, Медиа Мост България.

Ние от информационна агенция Bulpress в партньорска програма с „Медиа Мост България“ повече от година партнираме за кампанията по почистване и консервация, реставрация и популяризирана на идеята да ги предадем в пригоден вид всички паметници и надгробни могили !
Остро осъждаме всеки вандалски акт и пледираме службите да си свършат работата и да има наказани за това !

Loading...

Ние от Булпресс и „Медия Мост България“ няма да спрем да задаваме въпроси и да търсим отговори !
Наш дълг е да осведомяваме обществото, защото не само сме длъжни да пазим паметта на умрелите, но и да завещаем заветите им към идните !
Да помним кой, какво и за кого е проливал кръв!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.