Европредседателството задължава да сме първи на Балканите !

0

Марио ТрайковЕвропредсетелството задължава да сме първи на Балканите !

Европредседателството задължава да сме първи на Балканите
С блестящото откриване вчера за европредседателството то и задължава. Вчера видяхме двата протеста на полицаите и банскалиите. Можеха да изберат друг ден.

А и в крайна сметка не са толкова належащи за да бъдат в този ден. Трябва държавата да се замисли как да увеличи пенсиите, покупка на актуална техника на лекарите , да увеличи заплатите на учените от бан, тоест да се увеличи покупателната способност на българина.
На българия и трябва да си върне покупателната способност от 70_те години на миналия век. Да се възстанови индустрията и респективно износа. Да си върнем свинефермите, кравефермите.

А не да внасяме свинско месо и умрели крави.
Нима забравихте КК Локорско 2000. Образец за кравеферма на балканите.
Да си възстановим оръжийните пазари. Преди 10 ноември оръжийния извос и туризма носеха 8 милиарда долара на държавата.
А сега загубихме и туристи и пазарите за оръжията. Когато възстановим всичко разрушено тогава ще живеем по добре Пътищата трябва да са в добър вид но те не хранат.

Производството храни .
Материалната сфера трябва да е 70 процента и 30 процента да са услуги. Тогава ще имаме една просперираща България.
Както снощи кажа Доналд Туск- наследници на най старата държава в Европа и страна която не е губила бойно знаме в битка.

Loading...

Това сподели пред Марио Трайков информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.