Кирил Добрев: Пълна подкрепа за исканията на пожарникарите

0

Кирил Добрев: Пълна подкрепа за исканията на пожарникарите


Кирил Добрев: Пълна подкрепа за исканията на пожарникарите
Зная, че трябва голяма смелост, за да се посветиш на тази благородна и опасна професия
„Изразявам пълната си подкрепа за исканията на пожарникарите за по-справедливо заплащане и съвременно оборудване“ – това написа заместник-председателят на БСП Кирил Добрев във Фейсбук. Добрев честити професионалния празник на българския пожарникар и изрази признателността си към техния труд. „Зная, че трябва голяма смелост, за да се посветиш на тази благородна и опасна професия – да спасяваш човешки животи, като рискуваш своя собствен“, коментира Кирил Добрев.

Той подчерта и неадекватността в изказванията на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, според когото в закупуването на дрехи втора употреба от пожарникарите е напълно нормално. „Явно години ще минат докато министър Радев разбере каква е функцията на облеклото при пожарникарите.

С него те не ходят на коктейл, нито на пресконференция. Те са на терен, г-н Радев, а на терен температурата е доста по-висока от плажа на Евксиноград. Облеклото на пожарникаря гарантира живота и сигурността му“, подчертава Кирил Добрев.

Loading...

Според заместник-председателя на БСП МВР отново не е случило на министър, който да схване от какво има нужда една система, където хората са най-важни. „Всяка една инвестиция в тях води до увеличаване на мотивацията и успеваемостта им, а в обществото – респект към техния труд“ – допълва Кирил Добрев.
Източник: bsp.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.