Коментара на Марио Трайков за срещата във Варна

0

Коментара на Марио Трайков за срещата във Варна


Попитахме Марио Трайков как би коментирал срещата на Борисов във Варна? Господин Трайков, какво ви е мнението за срещата на премиера Борисов с неговите колеги от Гърция, Сърбия и Румъния?

Всяка една такава среща между четирите държави винаги е положителна. Още повече България е домакин във Варна. Още повече и четирите държави са православни.
Да не забравяме, че руския президент Путин беше на визита в Гърция, дори посети руския манастир на третия ръкав на Халкидики.

Това коментира Марио Трайков -член на ОПКК на БСП пред Булпресс днес и добави :

Естествено е да се развиват и търговските отношение между съседи.

Сърбия беше водеща срана в Европа по производство на захар, Гърция с маслини и узо, Румъния – коли Дачия, петрол.

Винаги е добре между съседите да има алъш вериш.

Ние от информационна агенция Булпресс бихме добавили, че г-н Трайков отговори много дипломатично и зададе една тънка нотка за общото между тези държави и Русия дори !

Loading...

Дали Бойко Борисов ще използва тази карта на масата за преговори или ще надделеят корпоративните интереси ние не знаем !
Но Марио Трайков леко загатна кой акцент ще е полезен за държавата ни !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.