Корнелия Нинова: В паралелната държава на Борисов има спокойствие, в истинската – протести

0

Корнелия Нинова: В паралелната държава на Борисов има спокойствие, в истинската - протести

Корнелия Нинова:
„Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие. В истинската – всеки месец хората са на улицата и протестират“.

Това заяви на среща с граждани в Разград лидерът на БСП Корнелия Нинова.
„Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на протест за унизителните условия, в които работят. В паралелната държава на Борисов има сигурност, в истинската всеки месец полицаи, пожарникари са на протест, а пилоти отказват да летят“, коментира Нинова.

„В държавата на правителството пенсиите растат, а в истинската пенсионерите излязоха по площадите с мъката, че няма как да живеят с двеста лева. За ГЕРБ здравеопазването е приоритет, а в истинския живот болници фалират и лекарите са на улицата, защото не искат да бъдат пребивани, докато спасяват човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има икономически растеж, излишъци, стабилност и просперитет“, продължи Нинова.

По думите ѝ паралелната държава седи сита в кабинетите, а реалната е тук – по площадите, на протестите, в домовете на хората.
Източник: offnews.bg

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.