Марио Трайков: Др. Данаилов, има проблем и той трябва да се реши!

0

Марио Трайков: Др. Данаилов, има проблем и той трябва да се реши!
Марио Трайков постави няколко въпроса!
Напълно споделям изразените позиции на зам.председателя на НС на БСП др. Стефан Данаилов!

Но,има да добавя:
1. Кой трябва да информира актива в един общински съвет на БСП?
2. Как този актив да информира ОПО и членовете по места, като те в продължение на година и половина не са чули за духа, решенията и позицията на БСП, на нашата председателка и водещи специалисти?

Проведени са две заседания на 49-я конгрес през май 2016 и февруари 2017, няколко национални съвещания, неизвестен брой заседания на областният съвет, работни срещи с председателите на общи съвети и пр!

Информацията си остава там и в главата на едно лице, най-вероятно и до семейният им кръг, до „шефа“ в службата!
Кой носи отговорност за противоуставни конференции?

3. Трябва ли на мероприятия да се канят избраните от органите другари или ще се представяме с кака, батко, свако и гаджето, макар и случайно попаднали при нас?

Loading...

4. Другарю Данаилов, за тези явления в Партията кой носи отговорност?
5. Защо има избрани хора по тези въпроси, цяла ОПКК начело с др. Валя Богданова, но отговорност никой на никого не търси?
Къде са организаторите от НС, областните ръководства, местните контролни комисии?
Много са въпросите и проблемите, дадено е знак за тях, но всички нехаят! Заровили сме глави в пясъка и мислим, че „пожар“ няма!
Др.Данаилов, има проблем и той трябва да се реши!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.