Марио Трайков: Срещи в БСП

0

Марио Трайков: Срещи в БСП


Марио Трайков: Срещи в БСП
Червена мъгла или всички журналисти са в пълно неведение какво се случва ! Калоян Паргов -член на Изпълнителната бюро и Председател на БСП София, Стойко Танков -Председател на Областния Съвет на БСП Бургас, Марио Трайков -член на ОПКК на БСП и Иван Желязков -екс служител на Позитано 20. За какво са на тая кръгла маса?

За какво си говорят?
Ще разберем по-късно от действията им. Засега е пълна неизвестност и журналистите не знаят. Няма и официално обръщение от БСП или от някой от централа !
Няма и и информация по медиите !

Ако някой има информация за тази среща и какво се е говорило на нея от висши функционери да се свърже с нас на редакционната ни поща !
Скъпи другарки и другари, скъпи членове и симпатизанти, съдействайте ни !

Loading...

За нас е важно да информираме обществото особено когато се събират знакови фигури от БСП какво са намислили и скоро най-вероятно ще разберем!
Източник: Bulpress.info


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.