Мoщна подкрепа за Румен Радев от БСП +ВИДЕО

0

 

Мoщна подкрепа за Румен Радев от БСП +ВИДЕО

Ние подкрепяме президента Румен Радев в налагането на вето на Закона за опазване на околната среда.

Вие обаче, явно имате някакъв комплекс от държавният глава. На няколко пъти натяквате, че отхвърлянето на ветото му ще бъде голяма победа за вас.

Когато преодолеете това вето, то няма да е заради доводите, които изтъквате, а защото имате мнозинство и ДПС е с вас“, Така се обърна към управляващото мнозинство, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев по време на дебата за ветото на президента на ЗИД Закона за опазване на околната среда.

Loading...

Ние от bulpress.org публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.