Нинова: Бъдете с нас, ГЕРБ се разпада

0

Нинова: Бъдете с нас, ГЕРБ се разпада


Корнелия Нинова от Хасково: ГЕРБ се разпада !
Не се страхувайте, борете се заедно с нас срещу модела ГЕРБ в общините. Вижте как скочиха хората срещу „Суджукгейт“, как надигнаха глас срещу шурубаджанащината в Хасково. От днес се разпада и ГЕРБ в Ботевград.
Структурите им се самоизяждат помежду си за власт и пари. Неслучайно Валери Симеонов каза, че ГЕРБ ни връщат в родово-общинния строй с партизанските си назначения и „калинки“. При всичко, което виждаме в страната, те нямат морално право да претендират за прозрачно и честно управление. Нека заедно да направим промяната на този модел в община Трън.

Ние сме тук, за да ви покажем, че и малките общини, всяко село е важно.
ГЕРБ приеха на първо четене отново закона за вечните концесии. Техен кмет би изпълнил волята на централната власт за концесия на мината в Трън. Нашият не би позволил това.

ГЕРБ твърдят, че приватизацията е свършила, но вечните концесии са тяхната нова приватизация. Вече не на предприятия, а на националните богатства.
Техен кмет ще изпълни нареждането за влизане във ВиК асоциацията, което довежда до увеличаване на цените за вас. Ние не бихме допуснали увеличаването при тези ниски доходи.
Подкрепете един човек, офицер на честта, който цял живот е служил само на отечеството ни, а не поредната спусната „калинка“. Той никога не е участвал в политически игри, договорки и задкулисие, почтен и земен е. Във вашите ръце е промяната на Трън.Нинова: Бъдете с нас, ГЕРБ се разпада

Loading...

Ние от bulpress.org публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.