План за евакуация или защита от радиация

0

План за евакуация или защита от радиация

План за евакуация!
Имаме ли радиационна защита у нас !
Въпрос, който вълнува всички, защото радиацията е невидима, но поразява всичко живо !
Някога в социалистическа България имаше план за евакуация за всеки, бункери, убежища и 87 % от населението имаше къде да бъде скрито с храна, вода и всичко необходимо да издържи от 9 до 18 месеца !

При условие, че според анализите 33% от населението ще загине в първите часове, а за останалите всичко бе под разчет кой от къде ще бъде евакуиран, с кого и как !
Къде ще са извозени и оцеляването на нацията ни бе приоритет!
Днес така е в Швейцария и още преди година всеки един жител получи комплект за противоядрена защита и за всеки един жител има създадено скривалище с храна, вода и всичко необходимо !
Армията на Швейцария, която е 800 000 човека до 24 часа ще е заела абсолютно всички бойни постове !

Какво се случва у нас с повишаването на радиационният фонд започва да се задават и въпроси за ядрената ни защита !
В момента в страната ни има готовност да евакуира едва 4% и да се досетим, че това е политическият елит и техните семейства!

А останалите какво, за нас има ли общодостъпни бункери в страната ни, НЕ!
Пригодни ли са, НЕ!
Има ли запаси с храна, вода и продукти от първа и втора необходимост, НЕ !
Имаме ли евакуационен план изобщо, НЕ !
Дори самите военни както и от военните медицински подразделения, офицери и запасняци нямат указания как трябва да действат на практика, никаква защита от страна на държавата !

Съобщават ни, че радиацията била в малки норми и какво от това, ако ни съобщят, че е във високи и смъртоносни параметри и пак е същото ! На практика сме свидетели как за последните 11 години армията и службите ни са поставени в практическа невъзможност да действат превантивно както и в догонваш режим!

ИЗОСТАВЕНИ СМЕ !

Някога далеч в историята, в Средновековието, в ерата на крепостните селяни, месните деспоти, крале и барони са имали крепости с подземия и с натрупани значителни запаси на вода и храна в укрепени крепости като при война околните села са били евакуирани в крепостите и спасявани !
Да крепостните селяни са били спасявани, а днес гражданите обаче не могат да бъдат спасени, защото някой е преценил, че лошият материал не е нужен на никого освен на себе си, но това не е от значение !

Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ от 4 години имат евакуационен план за своите членове и симпатизанти !

Разиграват се учения и се водят беседи по темата, строго секретни региони са облагородявани като се населяват от техни членове и съратници, хиляди животни се настаняват във ферми там и се градят стратегически планове за отбрана и охрана на постъпи и създаване на възобновяеми източници на енергия, животновъдство и земеделие !

Аналитичните им екипи от години работят по това направление !
Избират се определени хора, лекари, инженери, учени, земеделци и животновъди, обучават се воини и всичко от което има нужда за да бъде спасен един народ, една нация ! Днес ние питаме имате ли си на представа, ако завият сирените какво правите със семействата си и с Вас самите !

Да армията и полицията ще бъде мобилизирана, но това бързо ще се разпадне, защото всеки един военен изпратен да пази Вас или да охранява някакви си политици изоставя собственото си семейство на произвола на съдбата !

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ на практика пропуска този факт, че службите и силите на реда не могат да бъдат противопоставени срещу народа в борба срещу мародерството и хаоса, защото те самите са част от народа !
Някога имахме армия, имахме и народ, а може би затова и България бе наричана Народна Република България!

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция bulpress!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.