Поредната неправда взриви интернет !

0

Поредната неправда взриви интернет ! Светлозар Минов


Социалните мрежи се взривиха!
Хората полудяха срещу поредната неправда!
На 21 Септември, Четвъртък, стартира съдебно дело в гр. Бургас! Съдят опълченци, които защитиха стари хора и опазиха българското знаме! Трима срещу тридесет и срещу цялата държавна РЕПРЕСИВНА машина! Хората обаче са с тях и няма да допуснат НЕПРАВДАТА! Вижте някои от заглавията в социалните мрежи!
НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ !

НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ ! Светлозар Минов
НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ !

Руски сайт гръмна: В България, започна политическо преследване, на противниците на американското вмешателство във вътрешните работи на страната!

Поредната неправда взриви интернет Светлозар Минов
Русия за репресиите у нас

КАК СОРОСОИДИТЕ И БХКАТО МАЧКАТ У НАС

КАК СОРОСОИДИТЕ И БХКАТО МАЧКАТ У НАС Светлозар Минов
КАК СОРОСОИДИТЕ И БХКАТО МАЧКАТ У НАС

ДА СПАСИШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

ДА СПАСИШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !Светлозар Минов
ДА СПАСИШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

СТОТИЦИ СА КОМЕНТАРИТЕ С ПОДОБНО СЪДЪРЖАНИЕ!
Други са бесни на прокуратурата за това, че пуснаха циганите от АЙТОС, КОИТО КЛАХА С БРАДВИ ПРЕДИ ДНИ, А ТЕЗИ МОМЧЕТА ГИ СЪДЯТ!
ИМА И ХИЛЯДИ КОМЕНТАРИ НА ХОРА ИЗПАДНАЛИ В КРАЙНОСТ, ГОТОВИ НА ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА! Вече никой не вярва на властниците! Как да вярваш, като гледаш геноцид и фашизъм! Нямаш право да се защитиш, нямаш право да си здрав, да работиш и да си щастлив!
да не говорим за структурите на ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” И БНО „ШИПКА” НАБРОЯВАЩИ НАД 50 ХИЛЯДИ ЧЛЕНА, КОИТО ОТКРИТО ЗАЯВИХА, ЧЕ ЩЕ СИ ИЗВОЮВАТ ПРАВАТА НА ПАВЕТАТА В СОФИЯ!
ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ, ДАЛИ 21 СЕПТЕМВРИ, ЩЕ Е КЪРВАВ ДЕН ИЛИ ДВОЕН ПРАЗНИК ЗА БЪЛГАРИЯ! ДАЛИ ВЛАСТНИЦИТЕ, ЩЕ СЕ ОРИЕНТИРАТ СПРЯМО ЖЕЛАНИЯТА НА НАРОДА ИЛИ НАРОДА ЩЕ ПОКАЖЕ ЗЪБИ И ЩЕ ИМ ДАДЕ ТОЯГА?

Loading...

Излишно е да напомняме поговорката за мечката, защото тя утре ще е във Вас !
Бог да пази България и всички Българи където и да се намират по света!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.