Ципрас във Варна

0

Ципрас във Варна


Четиристранна среща у нас, в която ще вземат участие министър-председателят на Гърция – Алексис Ципрас, на Сърбия – Александър Вучич и от страна на Румъния – Сорин Гриндяну! По информация на Independent Balkan News Agency.

Борисов е домакин на срещата !
Припомняме, че в Неделя Корнелия Нинова бе във Варна на среща със съпартийците си и се е запознала с подробности и акцентите в аванс за срещата! Каква ще е официалната информация за срещата предстои да бъде дадена от пресцентъра на правителството!

Тя ще завърши с официална вечеря.

Четирите държави се стремят към засилване на икономическите, бизнес и енергийните отношения, припомня агенцията. Според непотвърдена информация ще се обсъжда новият мост с Румъния и акцент за договор за аварийно продаване на ток с Румъния!
Бойко Борисов ще даде пресконференция за да покаже колко е значим за стабилността на Балканите и колко е важна България !
Очаквайте подробности !

Loading...

От: bulpress


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.