Борисов да не реве като баба, а да помогне на децата инвалиди

0

Борисов да не реве като баба, а да помогне на децата инвалиди
Г-н Борисов, не плачете, а ни помогнете!

Това призова с ефира на бТВ Юлия Старчева към Борисов, която се бори с непосилната система, за да отгледа своето дете, което има физически увреждания.

Думите й са по повод реакцията на премиера по повод на 6-тия пореден протест на майките, които се борят срещу недъгавата социална система у нас.

„Г-н Бойко Борисов, искаме не просто да плачете, защото ние можем да Ви кажем много лични истории, които да Ви разреват.

Искаме да дойдете тук, да говорим и не просто да говорим, а да започнем реални стъпки за промяна в тази държава, искаме да останем тук, да работим тук, децата ни да работят тук и да живеят щастливо тези, които не могат да работят.

Защото това са хора част от тази държава, искаме да бъдем част от тази държава, а не да бъдем невидими, не да бъдем затваряни в домовете си и не да бъдем тези, които само да Ви разплакват!”.

Майките настояват за радикални промени, а депутатите люто се скараха по въпроса кой е по-съпричастен към проблемите им.

Loading...

Премиерът Бойко Борисов не откликна на поканата на протестиращите да слезе при тях, но пред министрите каза, че е плакал на телевизионен репортаж за майка с дете с увреждане и разпореди проверка. / Фрог нюз


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.