За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия

0

За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия
Лидерът на БСП Корнелия Нинова атакува брутално ГЕРБ в социалната мрежа.

Корнелия Нинова разкри, че партията на Бойко Борисов иска да премахне машинното гласуване, за да спаси режима си.

Ето какво написа Нинова в личния си профил във фейсбук:

„За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия. Това заявих вчера по време на среща с граждани в Свиленград. На всеки, който дръзнеше да се изправи срещу режима на Борисов, се изпращаха служби на проверка, биваше уволняван, глобяван, мачкан.

Но хората се освободиха от страха и си потърсиха правата с протестите. Апатията,че нищо не може да се промени, отстъпи на търсенето на алтернатива. Рухна и този мит, че управлението е единственото възможно. Искам да поздравя всички за събудената гражданска енергия.

Но искам и да предупредя, че уплашени от нея, от опасността да им се търси отговорност след изборите, ГЕРБ прибягват до последното спасение- да подменят свободната воля на гражданите. Те отменят машинното гласуване, което е възможност за обективен вот. Те искат отново да дописват мъртви души в списъците, депутати да носят чували с бюлетини, да купуват секционни комисии.

Ние внесохме предложение в Бюджета за 2019 г. да се добавят 50 млн.лв. за машинно гласуване, защото управляващите удобно го бяха пропуснали.

Вие сте свободни хора, със свободна воля- за кого да гласувате, но не позволявайте гласът ви да бъде подменен.

Loading...

Нека всички се обединим и да не им позволяваме, в името на тяхното оцеляване, да сменят закона и да ви отнемат правото на свободен избор.“ / Корнелия Нинова


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.