Журналистката Нора Стоичкова с унищожителен коментар за Цветан Цветанов! Вижте как го нареди!

0

Журналистката Нора Стоичкова с унищожителен коментар за Цветан Цветанов! Вижте как го нареди!
Когато президентът Радев отвърне на словесните атаки на Цветанов, за да се защити, проправителствените медии изведнъж решават, че не е достатъчно „интересно“ за тях и „пропускат“ да го отразят. Не го канят и по интервюта.

Ето как топ- журналистката Нора Стоичкова коментира порочната връзка между управляващите от ГЕРБ и зависимите от тях медии – най- големите медии в страната:

„Цветанов лъже и не го хваща срам! Направоооо, без дъх ме остави неговата наглост. Имам чувството, че Цветанов и ГЕРБ са си построили държава, в която всички ние, които не сме гербери, се оказваме без държава.

Знаете ли колко струват 25 минути ефир в сутрешния блок на бТВ като рекламно време. Отворете им сайта с рекламните „предложения“ и ще видите, че е почти 5000 лева на 30 секунди. бТВ или са закъсали с рекламата или ГЕРБ си плаща.

Ако Цветанов плаща, разбираме защо Хекимян си позволява да се държи наведено в негово присъствие. Което е обидно за цялата журналистическа гилдия. Ако е някой друг гост, на всеки 23 секунди ще го прекъсва с въпрос.

Например, забелязвам го в разговорите с други гости, които не са си платили и не са на власт. Докъде я докарахме само. Да не можеш едни новини да изгледаш без да ти възври кръвта“. / Нора Стоичкова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here