Ирланците: Осъзнавате ли вие българите изобщо, какъв Президент имате! На първо място, красив мъж, умерен, от него лъха интелект и чистота, пилот – това е грандиозно

0

„Научих за интервюто (на Румен Радев б.р.) точно ден преди него от тук.

В момента съм в болница (в Дъблин б.р.) след операция и помолих началника на отделението да ми бъде предоставена възможност в 16:30h дъблинско време да мога да гледам БНТ.

„Но вие отказахте телевизор в стаята си! Какво се случва в България?“ … Само отговорих: „Ще говори моя президент!“ Вчера още в 15: 30h д. вр. телевизорът беше в стаята ми и ми пуснаха нашият канал.

В 16:30h персонала на цялото отделение беше в моята стая.

Изгледахме интервюто с голям интерес, аз днес го гледах отново, защото ми се наложи да превеждам. Защо пиша всичко това?

За да ви кажа, че ирландците мълчаха поне 10 минути, след като то приключи.

След това ме попитаха:

Осъзнавате ли вие българите изобщо, какъв Президент имате! На първо място, красив мъж, умерен, от него лъха интелект и чистота, пилот – това е грандиозно, не каза нищо излишно.

Ние не знаем какви чувства храни вашият премиер към него, но май не са много добри, а човек, който не може да приеме един мъж на честта с отворени обятия, значи има не чисти намерения.

Ако вие българите не застанете зад него и не му помогнете, ние ще ви го откраднем и няма да го ядосваме като вас.“

Искам да знаете, че ирландците са пословични бунтари.

Макар и да не се интересуват от политика, объркат ли стъпките на хорото политиците, веднага излизат на улицата, и стоят там докато не си разрешат проблемите.

Обичат живота и искат да го живеят спокойно, с кеф.“

Loading...

Източник: Мая Мария Георгиева, Фейсбук


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.