Нинова: Защо Борисов не нахрани евролидерите с палмово масло, както обеща?

0

Нинова: Защо Борисов не нахрани евролидерите с палмово масло, както обеща?
Хубаво е, че имаше такава среща, но липсват конкретни резултати“, коментира пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод вчерашната среща, на която лидерите на ЕС обсъдиха присъединяването на страните от Западните Балкани.

Тя попита защо премиерът Бойко Борисов не е изпълнил заканата си да нахрани евролидерите с палмово масло и защо не е станало въпрос за двойния стандарт при храните.

Дни преди срещата на евролидерите Борисов се закани, че ще нахрани гостите си с качество на храните, които те ни предлагат като внос. Той изрази недоволството си, че вносът на храни в България не е със същото качество като в страните от Западна Европа.

В крайна сметка обаче менюто на важните гости се състоеше само от биопродукти от български ферми.

Корнелия Нинова коментира и ситуацията в партията й. Според нея вътрешните проблеми вече били преодоляни. Те били основно два – мандатността в парламента и широката коалиция.

Резултатите от изборите ясно отчетоха, че моделът, който наложих е правилен, каза Нинова, и допълни, че БСП е повишила резултата си от 400 хил. на 1 млн. гласа.

Твърдо бях против и широката коалиция, въпреки силния натиск от някои членове в ръководството на БСП, допълни тя.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.