“Остриета” на ГЕРБ се опитват да омаловажат резултатите от посещението на президента Радев в Русия

0

“Остриета” на ГЕРБ се опитват да омаловажат резултатите от посещението на президента Радев в Русия
Посещението на държавния глава Румен Радев в Русия предизвика негативни коментари от страна на депутати от ГЕРБ, които се опитаха да омаловажат резултатите от тази визита.

Едно от “остриетата” на управляващата партия – народният представител Десислава Атанасова, заяви по „Нова телевизия”, че визитата на президента Радев била само “подготовка за посещението на премиера Борисов в Русия”.

“Борисов има добри отношения с всички водещи политици в света. Европа беше у нас преди дни и Москва ясно разчита тези знаци.

Не мисля, че Радев топи ледове. Ако използвам неговата стилистика – сега неговата визита ми изглежда като подгряваща група преди големия концерт, който ще е визитата на Борисов“, каза Атанасова.

Loading...

Ние от Булпресс Орг бихме добавили, че именно Радев изигра ключова роля след 10 години на отсъствие на взаимоотношения между държавните глави на двете страни! Забележете, че знамето зад Радев беше българско и голямо за разлика от Борисов при Ердоган! Напълно подкрепяме визитата на президента Радев, а Вие?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.