Проф. Иво Христов: Допуснахме пред очите ни за 26 години шайка крадци да откраднат държавата ни

1

Проф. Иво Христов: Допуснахме пред очите ни за 26 години шайка крадци да откраднат държавата ни
„Ние не сме важни, защото ако бяхме важни нямаше да допуснем пред очите ни за 26 години шайка крадци да откраднат държавата ни.

Да е доведат до състояние на периферна територия със затихващи функции и едно оглупяло население без елементарни критични сетива, което продължава да търчи покрай поредния спасител и така до следващото завъртане на рулетката на хамстера“.

Това коментира проф. Иво Христов пред телевизия ПИК.

По неговите думи България няма собствен гръбнак и живот.

България е по-скоро в сферата на тампоните, териториите – тампони.

Българите са общо взето в състоянието на онзи пациент, на който като му покажат рентгеновата снимка казва:

не, не – дайте ми другата снимка, тази не ми харесва, коментира професорът.

Той добави, че страната ни е с изключително ниски икономически, цивилизационни и демографски показатели.

Loading...

Така очакваната евроинтеграция не е довела до нищо положително, като продължава да изсмуква качествен човешки потенциал в западна посока. / bultimes.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 коментар

  1. Философията на национално и държавно поведение е тотално объркана от самото зараждане на третата българска държава и досега, с краткотрайни проблясъци, които потвърждават усещането за несъстояла се държава. Трайната, като че ли наследствена, сервилност на политическия елит доби хипертрофирани размери, заразявайки властовата пирамида на всички равнища!!!

Comments are closed.